Política de privadesa i cookies

  • Tractament de dades de l'usuari

SAIL EXPERIENCE HOLIDAY SL inclouran les dades facilitades per l'usuari en formularis i durant el procés de compra de qualsevol producte en un fitxer que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de protecció de dades RGDP. SAIL EXPERIENCE HOLIDAY SL no cediran ni comunicarà a tercers les dades demanades sense previ consentiment exprés de l'usuari. En cas que aquestes dades puguin ser robades o la web tingui una fallada de seguretat per considerar que això ha passat, SAIL EXPERIENCE HOLIDAY SL es comprometen a notificar a l'alumne en un termini de 72h perquè decideixi si vol retirar les dades del nostre fitxer. Les dades que recull la web són relatives a la informació necessària per a la matriculaciói expedició de títols nàutics. En concret, només es recullen dades relatives a la identificació de l'alumne (noms, cognoms, adreces i números de documentació d'identitat a la pàgina «Finalitzar comanda» del procés de compra) i dades de preferència de cursos i altres activitats en aquesta mateixa pàgina i als formularis que es troben a totes les pàgines de la web. Els usuaris menors de 16 anys només han de proporcionar les dades amb el consentiment dels pares o tutors legals. La nostra pàgina web pot contenir enllaços a altres pàgines. No som responsables del tractament de les vostres dades en aquestes pàgines de tercers o en el compliment d'aquestes amb les disposicions sobre protecció de dades. Si us plau, tingueu en compte la Informació sobre Protecció de Dades que proporcionin. Les dades que recull la web seran guardades de manera indefinida per a finalitats informatives i comercials només per als productes i serveis nàutics de l'empresa. En concret, és imprescindible guardar les dades personals per poder notificar a l'usuari de l'estat actual a la seva trajectòria acadèmica, canvis de normativa, nous serveis de nàutica i altres notícies que siguin del seu interès com a titulat o usuari nàutic. Quan l'usuari facilita les vostres dades a través de la nostra adreça de correu electrònic o formulari de contacte, autoritzeu expressament SAIL EXPERIENCE HOLIDAY SL a la conservació indefinida i al tractament de les vostres dades personals amb la finalitat d'atendre les vostres peticions de servei o consultes i, en cas de subscriure's als nostres butlletins, a enviar informació relacionada amb els serveis oferts per l'empresa. Dret de l'usuari a sol·licitar aquestes dades i cancel·lar-les. L'usuari podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-se per escrit a SAIL EXPERIENCE HOLIDAY SL, Responsables del Fitxer, ubicat a Avda monestir de sitges 53 portal G 4A, 28049 madrid, oa l'adreça de correu electrònic INFO@ SAILEXPERIENCEBCN.COM.  

  • Ús de cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies per fer anàlisis de processos automatitzats amb Google Analytics. Les galetes s'associen únicament amb el navegador d'un ordinador determinat i no proporcionen per elles mateixes cap dada personal de l'usuari. L'Usuari pot configurar el vostre navegador per ser avisat en pantalla de la recepció de cookies i per impedir la instal·lació de cookies al vostre disc dur, encara que si opta per desactivar l'ús de les cookies és possible que es vegi afectat el funcionament d'aquesta pàgina web . Consulteu les instruccions i manuals del vostre navegador per ampliar aquesta informació.  

  • Xarxes Socials

A través de la nostra pàgina web podeu accedir a les xarxes socials Facebook, Twitter o Youtube d'accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l'usuari es pot registrar i seguir gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d'aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent de la web https://anclademia.com i està obert, és a dir, és visible per a tots els usuaris, i les polítiques de privadesa a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook, Twitter o Youtube. SAIL EXPERIENCE HOLIDAY SL no són titulars de les xarxes socials esmentades.      

  • Drets de l'usuari
  1. Dret d'accés a la informació sobre les vostres dades

Quan ho sol·liciti, li proporcionarem informació sobre les dades que posseïm sobre vostè.

  1. Dret de rectificació de les vostres dades

Quan ens ho notifiqui, corregirem qualsevol dada personal inexacta que li concerneixi. Si ens ho demana, completarem les dades personals que siguin incompletes, sempre que siguin necessàries per a la finalitat prevista per al tractament de les seves dades.

  1. Dret de supressió de les vostres dades

Quan ho sol·liciti, suprimirem les dades que posseïm sobre vostè. No obstant això, algunes dades únicament se suprimiran després d'un determinat període de conservació, per exemple, quan s'hagin de conservar per complir una obligació legal, o perquè necessitem les dades per complir obligacions contractuals davant vostre.

  1. Dret al bloqueig de les vostres dades

En aquells casos en què la legislació permet la limitació en el tractament de les vostres dades, aquestes seran bloquejades.

  1. Dret a retirar el vostre consentiment

En qualsevol moment, podeu retirar el consentiment donat per al tractament de les vostres dades, tenint efectes a partir d'aquest moment. Això no afectarà la legalitat del tractament realitzat fins aleshores.

  1. Dret d'oposició al tractament de les vostres dades

Teniu dret a oposar-vos en qualsevol moment que les vostres dades personals siguin objecte d'un tractament basat en el que disposa l'article 6, apartat 1, lletres e) if) del Reglament (UE) 2016/679. En cas que s'hi oposi, deixarem de tractar les dades personals, sempre que no hi hagi motius legítims imperiosos per continuar amb el tractament. Per a nosaltres, el tractament de les seves dades amb fins de màrqueting directe mai no constituirà un motiu legítim imperiós.

  1. Dret a la portabilitat

Si ho demaneu, posarem a la vostra disposició les dades personals que us incumbeixin en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica.

  1. Dret a reclamar davant d'una autoritat de control

Podeu presentar una reclamació sobre protecció de dades davant l'autoritat de control competent. Per fer-ho, contacteu amb l'autoritat responsable de la protecció de dades del vostre lloc de residència o amb l'autoritat de protecció de dades de la nostra jurisdicció (citada a continuació). Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) www.agpd.es 

  1. Informació de contacte per a qualsevol qüestió sobre protecció de dades

Si teniu algun dubte relatiu a la protecció de dades oa l'exercici dels vostres drets, podeu posar-vos en contacte directament amb el nostre Delegat de Protecció de Dades: SAIL EXPERIENCE HOLIDAY SL, Av. monestir de sitges 53 portal G 4A, 28049 madrid i INFO@SAILEXPERIENCEBCN .COM

  1. Canvis en aquesta informació sobre protecció de dades

Aquesta informació sobre protecció de dades reflecteix la forma actual de tractament de dades a la nostra pàgina web. En cas de donar-se algun canvi en el tractament de dades, aquesta informació sobre protecció de dades s'actualitzarà segons escaigui. A la nostra pàgina web sempre oferim una versió actualitzada d'aquesta Informació sobre Protecció de Dades perquè conegueu l'abast del tractament de dades de la nostra web.  

Descompte a tots els cursos
20% OFF
Places Limitades
0
dies
0
hores
0
minuts
0
segons
caCA